Európában elsőként vált elérhetővé az a száz százalékosan magyar fejlesztésű újdonság, amit minden, a külsejére igényes nő imádni fog - főleg, ha kávé nélkül el sem tudná képzelni a mindennapokat. Ez a kávé ugyanis igazi…
Na persze nem mindig kötelező a csokoládét temperálni, néha úgy, ahogy van, meg is lehet enni. Ha viszont az ember otthon cukrászkodna össze valami szépet és finomat, nagyon is jól jön a szaktudás.
Juliette Binoche francia színésznő kapja a 16. Zürichi Filmfesztivál életműdíját, a Golden Icon Awardot. Az Oscar-díjas filmsztárnak a Hogyan legyél jó feleség? című filmjét mutatják be a szeptember 24. és október 4. között zajló mustrán. Ami…
A hosszúra nyúlt szünet után ismét becsöngetnek az osztálytermekbe, így újra felmerül a kérdés: mi kerüljön az uzsonnás dobozba. Marton Adrienn gasztroműsorvezető egyedi recepteket gyűjtött egy csokorba, hogy ezzel is segítse a szülőket.
Bár tesztjeink teljesen szubjektív alapokon nyugszanak és többek ízlésvilágát tükrözik, néha megkapjuk, hogy nekünk semmi nem jó. Na, a jégkrémekkel kapcsolatban végre nem érhet minket ez a vád!
Olten egy 16 ezer lakosú kisváros Svájcban, félúton Basel és Zürich között. A város határában van az itthon is ismert és közkedvelt Lindt & Sprüngli édesipari cég egyik csokigyára, ahol múlt péntek hajnalban elromlott az…
Tudták, hogy a kakaó és a csokoládé története majdnem 4000 évvel ezelőttig nyúlik vissza? És azt tudták, hogy a kakaó fontos szerepet játszott, mint fizetőeszköz az azték és a maja kultúrában? Nagyon kevés olyan élelmiszer van,…