A home office-ban dolgozó emberek több olyan élelmiszert fogyasztanak, amelyet gyorsan el tudnak készíteni maguknak. A csokit sem vetik meg, bár szinte a lehetetlennel próbálkoznak, például cukormentes édességet keresnek.
A feketecsokoládéról már annyi mindent tudunk, azon kívül, hogy finom. Tele van antioxidánsokkal, védi a szívet, még a hangulatunk is jobb lesz tőle (persze boldogsághormon nincs benne). De mi a helyzet a fehércsokoládéval? Kakaó híján…
Hatalmas népszerűségre tett szert egy prágai cukrászda koronavírus sütije, olyannyira, hogy a vendégeknek foglalnia kellett az édességet. De nem csak Csehországban ihlette meg a cukrászokat a vírus, hanem már az első hullám idején például az…
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének elnöksége úgy határozott, hogy a hagyományteremtő céllal 2020-ban első alkalommal meghirdeti az „Év Bejglije” versenyt.
A Túró Rudi holland vagy a Boci és a Sport szelet svájci tulajdonosa elégedett lehetett a 2019-es teljesítménnyel, de a Medve sajt francia gyártója veszteséges lett.
Aki emlékszik, milyen figyelem övezte két éve itthon, hogy a Negro cukorka gyártása Győrből Törökországba kerül, el tudja képzelni, hogyan fogadják a csehek a Lentilky előállításának Németországba telepítését.