A Fény utcai Auguszt Cukrászda alapításának 150. évfordulójára a család történetét bemutató kamarakiállítással tiszteleg a dinasztia első három generációja előtt. A kiállítás anyagának összeállításában nélkülözhetetlen segítséget nyújtott a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, az intézmény igazgatója, Kiss…
Egy évi kísérletezés és próbaüzem után megnyitott a milliárdos forgalmú Kemenes Cukrászat biatorbágyi jégkrémüzeme. Egyelőre négy ízben gyártják a mélyhűtött nyalánkságot.
A következő listán szereplő bármelyik csokoládékészítő termékére igaz: ha egyszer megkóstoltuk, soha nem fogjuk elfelejteni, hogyan olvadt el a szánkban. Legyen szó akár egy étcsokitábláról, egy töltött bonbonról, vagy akár csokoládéba mártott gyümölcsről.
Bloggerünk, PandArte egy izgalmas élettörténetet mutat be: elmeséli, hogyan fordul valaki a nemzetközi kapcsolatoktól és a marketingtől a csokoládékészítés felé!
Július 3-tól új koncepcióval várja a látogatókat a Westend Tetőkert. A 3 hektáros, gyönyörű növényekkel tarkított környezetben minden nap más szabadtéri sportprogramon hozhatod formába magad a neves instruktorok által tartott edzéseken. Ha pedig csak pihenni…
A világsikerű csokoládé-különlegességeiről ismert chocoMe számára ismét igazi nyári díjesővel végződött a július 9-ei International Chocolate Awards Kelet-Európai versenye: a magyar manufaktúra összes benevezett terméke érmet szerzett: két arany-, két ezüstérmet és három különdíjat kapott…
Bizony, a leendő csokihiányt a klímaváltozásnak tulajdonítják. A témával foglalkozó kutatók sok egyéb probléma mellett arra is figyelmeztetnek, hogy a kakaó növény 2050-re eltűnhet a bolygónkról. És bár messze nem ez lenne az éghajlatváltozás által…