Az emberi szervezet folyamatosan változik, fejlődik, amit megfelelő táplálkozással nagymértékben segíthetünk. A változások és az azokra adott tudatos reakciók szerves részét kell hogy képezzék mindennapjainknak, most azonban olyan eseménysorozat következett be a világon, amely alapjaiban…
Május első vasárnapján hivatalosan is az anyáké a főszerep. S bár ez az alkalom más lesz, mint az eddigiek, egy kis aprósággal azért kifejezheted, mennyire szereted édesanyádat. Lepd meg egy különleges csokoládéval! A szeretet rendkívül…
A csokoládé évszázadok óta sokunk kedvence, népszerűsége és diadalútja töretlen. A kategóriát azonban tovább lehet fejleszteni, újra fel lehet fedezni, el lehet mozdítani a divatos trendek, az egészségesebb és egzotikusabb irányokba. A PLMA séfje, Berry…
A svájci élelmiszer-gyártó óriás, a Nestlé eladásai közel öt éve nem növekedtek ilyen kiemelkedő mértékben, mint az előző negyedében, olvasható a reuters.com hírportálon. A fogyasztók a koronavírus miatti zárlatra készülve mindent bespájzoltak, a Purina állat-eledeltől…
A stresszoldást gyakran egészségtelen szokásokkal kapcsoljuk össze - órákig tartó sororzatnézés, túl sok alkohol, gyorséttermi étel vagy édesség, sőt akár a dohányzás is lehet. Ezekkel a tevékenységekkel az a gond, hogy ritkán érezzük utánuk magunkat jobban,…
Újabb taggal bővült a chocoMe forró csokoládé család. A tonkababos forró csokoládéban a világ egyik legizgalmasabb fűszerkülönlegessége, a Venezuelából származó tonkabab és egy csipetnyi fahéj került a magas kakaótartalmú tejcsokoládéba. A fűszerhasználatnak köszönhetően – a…