Több mint 12.000 szem szaloncukor került megkóstolásra az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Év Szaloncukra versenyen, amit a Szeretem a csokit TikTok csatorna videósai, Kovács Ádám és Kovács Gergely hoztak létre. A versenyen lehetőséget kapott…
Karamellás Milka csokoládét hívott vissza a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság, mert műanyag darabok fordulhatnak elő a termékben - hívta fel a figyelmet az index.hu cikke. A hatóság gondoskodott a kifogásolt tétel forgalomból történő kivonásáról,…
Az elmúlt hónapokban megfordulni látszik a trend a kakaó világpiacán: az árak csökkenni kezdtek, miután az idei terméskilátások kedvezőbbek a korábbi évekhez képest, és a kereslet is mérséklődött. A piaci elemzők szerint azonban a fogyasztók…
Francia szállodabefektető beruházásaként megnyílt a YOU Hotel Budapest, a négycsillagos szálloda a Szentkirályi utcában, Stühmer Frigyes egykori csokoládégyárában kapott helyett, az üzemeltetést a magyar Accent Hotel Management látja el – közölte az Accent hétfőn.
Dobostorta bonbon barackpálinkával, Eszterházy fehér csokoládéba burkolva, mákos-barackos makaron és újragondolt Rigó Jancsi - ilyen minidesszertekkel mutatkozott be Jakabfi Dávid az idei Gundel Károly-díjátadón. A nagykanizsai cukrászmester ritka elismerésként kapott meghívást a rangos budapesti eseményre,…
Az utasellátók története több mint hetven évre nyúlik vissza és rengetegen őriznek szép és kellemes emlékeket a vasúti kocsikban vagy a pályaudvarokon működő bisztrókról, tejivókról és azok kínálatáról. A termékpalettán nemcsak kávék, szendvicsek, hanem csokoládék…
Tovább színesítve a Nutella család kínálatát, Magyarországon is bemutatkozik a Ferrero újdonsága, a Nutella Plant-Based. A vállalat új terméke a márkára jellemző kiváló minőséget és összetéveszthetetlen ízvilágot kínálja, immár növényi eredetű összetevőkkel, amelynek köszönhetően mostantól…