Megdöbbentő szám: 125 ezer gombóc eladása után kezd nyereséges lenni egy kézműves fagyizó. A fagylalt ma már prémium termék, magas ára miatt az emberek odafigyelnek arra, hogy valóban jó minőségű, minőségi alapanyagú finomságot válasszanak. Az…
2025. február 14-én, 97 éves korában elhunyt Francesco Rivella, akit gyakran a Nutella atyjaként emlegettek. Az olasz kémikus négy évtizeden át dolgozott a Ferrero vállalatnál, és jelentős szerepet játszott a cég világhírű termékeinek kifejlesztésében.
Lehet, hogy a túrós csuszás csokoládé lesz az új világszenzáció? A dubai csoki világhódító sikere után bármi elképzelhető, hiszen az arab ihletésű édesség egyik alkotóeleme is tészta. Jakabfi Dávid nagykanizsai cukrászműhelyében elkészítette a túrós csuszás…
A piacra dobás dátuma nem véletlen: éppen egybeesik a Nutella 60. születésnapjával, amely Olaszországban 1964-ben került forgalomba, olvasható a wantedinrome oldalán. Mint írjáj, a laktózérzékenyek számára is fogyasztható vegán krém a tejet növényi eredetű összetevőkkel,…
2025 január 24-én és 25-én, pénteken és szombaton kerül sor a világ egyik legrangosabb gasztronómiai eseményére, a Cukrász Világkupára. Az évente megrendezett verseny, amelynek 19. alkalommal ad otthont a franciaországi Lyon, kiváló lehetőséget nyújt a…
A Verno House Budapest szálloda elhivatottan támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek hozzájárulnak a társadalom rászoruló közösségeinek fejlődéséhez és példamutató munkájának elismeréséhez. Ennek szellemében működik együtt a BeSweet Csokoládémanufaktúrával, ahonnan rendszeresen kézműves, minőségi édességeket vásárol, ezzel…