Két év után ismét magyar desszertek jelentek meg az etalonnak számító So Good magazinban. Menyhárt Attila, a Four Seasons Hotel Gresham Palace főcukrásza ismét bekerült a legismertebb és legnagyobb presztízsű cukrászati magazinba.
Köd. Még nem csípős, de már kellemetlenkedő hideg. Korai sötétedés, egyre rosszabb járványszámok, rossz hírek. Ez mind húzta a mérleg egyik serpenyőjét, amikor szombaton kora este, egy kifejezetten húzós munkahét után megérkeztünk Zala Judit csokoládémester…
A Nestlé diósgyőri csokoládé üzemében idén 22 millió csokoládéfigurát, csaknem 1700 tonna terméket állítottak elő a karácsonyi szezonra, 15 százalékkal kevesebbet, mint tavaly előtt ilyenkor – közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
Nem mindennapi, hogy egy hamburger egyszerre tartalmazzon csokis kekszet és konzerves vagdalthúst is, mégis, a szokatlan kiadású szendvics nemrég elérhetővé vált a McDonald's egyes éttermeiben.
Ki akarna lemondani az édességről, főleg akkor, ha jön a karácsony, és mindenhol az arcunkba tolják majd a finomabbnál finomabb sütiket, szaloncukrokat, csokikat? Ha egészségesen szeretnél élni, akkor sem kell lemondanod róluk – ezek a…
Hamarosan itt a Karácsony! Ezért kóstoltuk végig az fogyasztók egyik kedvencét, a karamellás szaloncukrokat. Nagy a választék, de nagy a minőségbeli különbség is ezen édességek piacán, ezért vakteszteltük az országosan kapható karamellás szaloncukrokat. Melyik a…
Decemberben talán a szokásosnál is több a kísértés, hogy édességet együnk. Kezdődik mindjárt a mikuláscsomagokkal, folytatódik az adventi vásárok forralt boraival és kürtőskalácsaival, majd megállíthatatlanul futunk bele az ünnepi sütésbe, a szaloncukor-kötözés közbeni nassolásba, amire…