2018. december 15., szombat - Valér

Dobos-féle csokilevessel várja vendégeit a kastély

csokilevesCsokoládé levest és malacsültet is kóstolhatnak a hétvégén mindazok, akik ellátogatnak a gyulai kiállítóhelyekre a múzeumok őszi fesztiválján. Dombi Ildikó a 3Témában a programok mellett az ezévi tervekről is beszélt. Dombi Ildikó ügyvezető a 3Témában beszélt arról, hogy milyen területeken csatlakozik Gyula a múzeumok őszi fesztiváljához az elkövetkezendő két hétvégén.

Ezen a szombaton a gasztronómia lesz a fókuszban, a látogatók az ismeretterjesztő előadások meghallgatása mellett, különlegességeket kóstolhatnak is. A kastélyban Dobos József receptje alapján csokoládé levest lehet fogyasztani, a várban pedig malacsültet kínálnak a látogatóknak, de a többi kiállítótérben is meglepetésekkel várják az érdeklődőket.

Dombi Ildikó a műsorban elmondta még, hogy az év hátralévő részében több programmal várják a látogatókat, amelyek az egész család számára kínálnak látnivalókat. November 8-ig meghosszabbították a Herendi kiállítást, a jövő hónap közepén pedig megnyílik az Eltemetett vár című időszakos régészeti tárlat.

Forrás: www.gyulatelevizio.hu