Csokoládé és csokoládé között hatalmas különbség lehet. De vajon mitől függ, hogy egyik csoki finomabb a másiknál? Erről és még sok más érdekességről beszélgettünk Demeter Zsuzsival a Demeter Chocolate tulajdonosával.
Új, hozzáadott cukor nélküli, 100%-ban természetes összetevőkből készült kakaóporral jelentkezik a Nestlé, amely novembertől a világon elsőként, Magyarországon lesz elérhető. Az etikus forrásból származó, nyugat-afrikai kakaóból készült terméket egyadagos, teljes mértékben újrahasznosítható papírtasakokban, 18 darabos…
Az elmúlt három évhez hasonlóan idén is iskolák, cégek, intézmények és egyházak közös szervezésében gyűjtenek szeretetdobozokat a rászoruló gyerekeknek Nagykanizsán, a szervezők három-négyezer cipősdoboznyi ajándékra számítanak ezúttal is.
Kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink mit gondolnak a témával kapcsolatban, ezért feltettünk egy szavazást az oldalunkra. Mint ahogy arról beszámoltunk a hétvégén negyedik alkalommal rendezték meg Szombathelyen a Csokoládé és Kézműves Vásárt. Legutóbbi szavazásunk is ehhez…
Az édességet vakmerő és egyben trükkös tolvajok lovasították meg Ausztriában, a gyártó tiroli üzeméből. Egy ismeretlennek hamis okmányokkal sikerült elérnie, hogy a Milka bludenzi csokoládégyárban neki adjanak át egy 50 ezer eurót érő szállítmányt, amelyet…
A chocoMe idén is igyekszik édessé varázsolni a karácsonyt. AchocoMe limitált kiadású, vegyes szaloncukor válogatással készül, amelyben a csokoládébevonat olyan ízekkel párosul, mint a fanyar feketeribizli püré, a mandula és mogyoró praliné, sőt, egy másik ízváltozatban…