A Mondelez International bejelentette, hogy belép a kínai csokoládépiacra. A tervek szerint 12 terméket, közöttük számos szezonális terméket fognak bemutatni a kínai vásárlóknak, akik egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a csokoládékülönlegességek iránt. Stephen Maher, a Mondelez…
Megmenekülhetnek a csokoládéfüggők, sikerült megtalálni a kakaóbab helyettesét – olvasható a privatbankar.hu-n. A kakaót – és a babból előállított csokoládét – az azték hagyaték után gyakran emlegetik az „istenek eledeleként”, ami nem is meglepő: egy…
1978-ban indult sikerútjára a südback Nemzetközi pék és cukrászati szakkiállítás, és az elmúlt 38 év alatt még a gazdaságilag nehéz esztendőkben is tudott újdonságokkal a szakma elé rukkolni. Évente kerül megrendezésre, kivéve, ha iba-év van…
Nem beszél hét nyelven, nem nagyobb kiszerelés és még jóval drágábban is adják, mint a sarki kisboltban, a hongkongiak azonban hajlandóak akár a több órás utazást és sorban állást is bevállalni, hogy rátegyék a kezüket…
A tavalyi év nagyszerű eredményei után idén is komoly elismerésnek számító díjakkal tért haza a Sweetic csokoládé manufaktúra a legnagyobb gasztronómiai versenyről, a Great Taste Awardsról. Az újabb sikerek és a közelmúltbéli tendencia alapján kijelenthető,…
Wales egyik kebab shopjában kapható az ínyencség. Finom, édes, és pitába teszik, mi az? Hát persze, hogy a csokigyros! Igazából szégyen, hogy valakinek nem jutott ez korábban eszébe, de azért ne legyünk telhetetlenek. Inkább örüljünk,…
Miután idén májusban a British Airways beszüntette az ingyenes ellátást a rövidtávú járatain, a légitársaság újabb költségcsökkentő lépésre szánta el magát. A hosszútávú járatokon főétel helyett csokit adnak az utasoknak. Emellett egyes járatokon csökkentették a…