A piskóta a legklasszikusabb nagymamasütemény. Tehetsz bele meggyet (fagyasztottat vagy üvegest), banánt, csokoládét, narancsot, citromos, lekvárt, csak győzz választani!
Ha valami gyors és egyszerű süteményre vágysz, akkor a kevert sütik a legjobbak. Külön extra, ha nem kell hozzá méregetni az alapanyagot, hanem elég egy bögre, amivel mindent kiadagolhatsz. Ez a kókuszos-kakaós kevert süti, pont…
A csokoládéban az is jó, hogy megszámlálhatatlan formában kóstolhatjuk és élvezhetjük. Táblás csoki, bonbon, trüffel, forró csoki, hogy csak párat említsünk. Sőt, ami még külön klassz benne, hogy könnyen, gyorsan magunknak vagy vendégeinknek is készíthetünk…
Tegnap volt a croissant világnapja, de nem az alapreceptet hoztuk nektek, mert az minimum egynapos tortúra, hanem a kész sütemény felturbózásának legpazarabb módját mutatjuk, ami ráadásul végtelenül egyszerű is.
Farsang, Valentin-nap, mindegy! Imádjuk a fánkot minden formában. A Nosalty szerzője, Gerzsenyi Flóra most a francia eclair fánk szerelmetes receptjét hozta el nektek.
Most őszintén, ki ne szeretné a forró csokoládét? Akár reggel, akár este készítjük el, mindig átmelegít és boldoggá tesz kortyolgatása. Ez most egy krémes, kakaóporral és csokoládéval vegyesen készült verzió, próbáljátok ki!
Ha önmagában a csokoládétorta már unalmas lenne, akkor próbálják ki a mogyorós változatot! Az ínycsiklandozó csokitorta most mogyorós változatban készült el konyhánkban, amibe a dobostorta jolly jokernek számító krémjét tettük bele.