A Zsolnay porcelán termékek, az egyedi máz és festéstechnológiának köszönhetően egyedülállóak a világon. A finom művű kézzel készített tárgyak elefántcsont színe, valamint a számtalan dekor gazdag színárnyalata és finom plasztikussága teszi különlegessé termékeinket, immáron több…
A Sky cikke szerint egyébként jóval egészségtelenebb változatot kapnánk a népszerű édességből a receptváltás után. A készítménybe az eddigi 7,5 százalék helyett 8,7 százalék sovány tejport tenne, a cukortartalmat pedig 55,9 százalékról 56,3 százalékra növelné…
2017. november 18-19-én megrendezésre kerül az I. Kaposvári Csokoládé Örömünnep, ahol magyar kézműves édességek és készítőik mutatkoznak be az ország minden területéről. A csokoládékészítő manufaktúrák és mesterek standján az érdeklődők megkóstolhatják és megvásárolhatják a finomabbnál…
Szereted a csokit? Ha igen, akkor ez a Te fesztiválod! Lélekmelengető édes élmények a hűvös novemberben! A hazai kézműves csokoládékészítők legnagyobb seregszemléje idén november11-12 között várja az édesszájú közönséget az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.
Dán előállítású, marcipánnal töltött csokoládéban talált műanyag darabot egy dán fogyasztó.A RASFF rendszeren érkezett információk szerint a termékekből nyolc EU-s tagállamba (köztük Magyarországra is) és hat 6 EU-n kívüli országba szállítottak. A NÉBIH felhívja a…
Megváltozott a Nutella összetétele és ezzel együtt világosabb lett a világszerte népszerű nugátkrém színe is. A hamburgi fogyasztóvédelmi központ szerint a mogyorókrém a korábbi 7,5 százalék helyett 8,7 százalék soványtejport tartalmaz. Emiatt feltételezik, hogy a…
Újabb mérföldkő a chocoMe életében: a manufaktúra október harmadik hétvégéjén ünnepélyes keretek között megnyitotta svájci csokoládéboltját. A Zürich melletti, Svájc egyik legexkluzívabbkisvárosaként számon tartott Zollikonban található schoggiBar showroomként is működik, ahol a világ minden tájáról…