A Kinder Meglepetés tojások évtizedek óta örvendeztetik meg a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hiszen a finom csokoládé mellett mindig tartogatnak egy kis meglepetést is. Azonban nemrégiben egy TikTok-videó hívta fel a figyelmet egy érdekes jelenségre:…
Az elmúlt években Magyarországon egyre nagyobb figyelmet kapott az élelmiszerek kettős minőségének problémája, amikor ugyanazon márkanév alatt különböző összetételű termékeket forgalmaznak különböző országokban. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) 2014 óta vizsgálja ezt a jelenséget, és…
Megdöbbentő szám: 125 ezer gombóc eladása után kezd nyereséges lenni egy kézműves fagyizó. A fagylalt ma már prémium termék, magas ára miatt az emberek odafigyelnek arra, hogy valóban jó minőségű, minőségi alapanyagú finomságot válasszanak. Az…
2025. február 14-én, 97 éves korában elhunyt Francesco Rivella, akit gyakran a Nutella atyjaként emlegettek. Az olasz kémikus négy évtizeden át dolgozott a Ferrero vállalatnál, és jelentős szerepet játszott a cég világhírű termékeinek kifejlesztésében.
Lehet, hogy a túrós csuszás csokoládé lesz az új világszenzáció? A dubai csoki világhódító sikere után bármi elképzelhető, hiszen az arab ihletésű édesség egyik alkotóeleme is tészta. Jakabfi Dávid nagykanizsai cukrászműhelyében elkészítette a túrós csuszás…
A piacra dobás dátuma nem véletlen: éppen egybeesik a Nutella 60. születésnapjával, amely Olaszországban 1964-ben került forgalomba, olvasható a wantedinrome oldalán. Mint írjáj, a laktózérzékenyek számára is fogyasztható vegán krém a tejet növényi eredetű összetevőkkel,…