Nyomtatás

Oscar-díjat kapott a magyar csoki!

2021-10-29 228

Gondoltad volna, hogy az Oscar-díj nemcsak a filmipar kiváltsága, hanem az édességek legkiválóbbjai is elnyerhetik? Ha mindez nem lenne elég, akkor eláruljuk, hogy legutóbb egy hazai márka érdemelte ki ezt a rangos elismerést, amelynek mesterműnek is beillő desszertjeit akár te is megkóstolhatod!

A ZAX nevű magyar márka az elmúlt pár hónapban elérte, amit sokan hosszú évek alatt sem: olyan márka lett a hazai édesség piacon, amely kiemelkedik a kínálatból és már-már ehető ékszerként gyönyörködteti a szemet, lázba hozza ízlelőbimbóinkat és kényezteti a lelket. Valódi mestermű.

Kik a megálmodói ezeknek a csodálatos, művészi csokoládéknak?

A ZAX megálmodója és alkotója egyben a Varga házaspár, akik büszkék rá, hogy értéket teremthetnek a magyar csokoládépiacon és újabb emlékeztetőül szolgálnak arra, hogy vidéki kisvárosból is lehet világszínvonalú terméket készíteni, ha valaki alázattal, szenvedéllyel végzi a dolgát.

Varga Zsuzsa és Ferenc így fogalmaznak: „Minden az otthoni konyhánkban kezdődött. Tíz évvel ezelőtt megérett bennünk a gondolat, hogy milyen izgalmas hobbi lehetne a csokoládékészítés. A hobbiból szerelem lett és hivatás. Így született meg a ZAX, Komáromban a Duna partján.”

A teljes cikk: Oscar-díjat kapott a magyar csoki!

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből