Nyomtatás

Van egészséges chips és csoki is

2019-06-27 2215

A tudatos táplálkozás nagyon fontos. Kihat a mindennapjainkra és bizony sok nyűg, betegség hátterében is a rossz étrend, és táplálkozás áll. A Mátrix Holistic Centrumban most mindenki megtudhatja mi a jó táplálkozás titka. Sőt van egészséges chips és csoki is!

Az elismert szakember és kutató Lednyiczky Gábor most pénteken 17 órától, a MATRIX Holistic Centrumban a táplálkozási fortélyokról fog beszélni. A szakember nem csak beszélni fog, hanem be is mutat olyan termékeket, élelmiszereket, italokat, amik tényleg jó hatással vannak a szervezetre.

Sajnos a túlságosan feldolgozott , tartósított élelmiszerek bizony megbetegtik az embert sok esetben. Az előadáson kiderü többek között, hogy  van olyan olaj, ami javít a zsírháztartásunkon. Létezik omega-3 halszag, böfögés és hasmenés nélkül. Sőt van olyan  gyümölcslé, zöldséglé, ami amellett, hogy „antioxidál” még a bélflórát és az enzimtermelést is „egyensúlyozza”.

Sőt létezik egészséges  chips és édesség is.

(Forrás: estiujsag.hu)

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből