Nyomtatás

Klasszikus vonal az Auguszt fagyiknál

2020-07-14 769

Vannak felismerhetetlen, a legújabb trendeket követő fagyi kreációk - ahol aki kéri, fogalma sincs, mi kerül a kehelybe vagy a tölcsérbe, csupán találgatni lehet. Az Auguszt nem ilyen. Itt az alapkínálat állandó, és a minőség mindig magas.  Fény utcai Auguszt Cukrászda 2020-as fagylaltkínálatának különlegessége, hogy minőségében soha nem változik, és az alapkínálat mindig állandó.

„Titkuk" nem a bizarr fagylaltkreációkban, hanem a klasszikusok tökéletes elkészítésében rejlik - náluk a csokifagylalt Valhrona NYANGBO 68 százalékos csokoládéból, a vanília madagaszkári vaníliából, a gyümölcsfagylaltok igazi, friss, hazai gyümölcsből, a citromfagyi és a limonádék syracusai vagy mentoni citromból készülnek.

Ugyanez a minőség jellemzi a többi összetevőt is: a tej, a tejszín, a joghurt vagy a tojás eredetére és minőségére is hasonló figyelmet fordítanak.

Ahogy Auguszt József és felesége, Ibolya vallja, adalékanyag mentesen dolgozni fáradságosabb és költségesebb, de megéri!


(Forrás: www.turizmusonline.hu)

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből