2018. március 20., kedd - Klaudia

Csokoládé bonbon kurzus, 2017.09.05 - 06.

  • 2017. augusztus 14., hétfő 11:42
  • Hírek

belgianchocA Csokoládé Akadémia azon szakembereknek számára hirdet továbbképzéseket, akik megbízható alapokat szeretnének elsajátítani csokoládékészítés terén. A kurzus célja, hogy a tanfolyam elvégzését követően inspirációban gazdagon és bátran vághassanak bele új bonbon alkotások létrehozásába.

Tapasztalataink szerint a csokoládéval való munka kezdete jelenti a legnagyobb kihívást a szakemberek számára, ezért a Csokoládé Akadémia kurzusainak kínálatában a legnagyobb hangsúllyal foglalkozunk az alap csokoládé technikák megismertetésével. Ez a tanfolyam lehetőséget biztosít a szakemberek számára, hogy elméleti és gyakorlati síkon is elsajátíthassák a csokoládé feldolgozásához szükséges alapismereteket, technikákat.

A tanfolyam keretein belül a hallgatók megismerkedhetnek a kakaótermesztés történetével, a csokoládé gyártásával a kakaóbabtól a kész csokoládé termékekig. A csokoládé előkristályosításának (temperálás) többfajta módszerének bemutatása, táblás csokoládé, bonbonkészítés, figura készítés alapismereteinek elsajátítása képezik a tanfolyam alapját.

További információk>>

(Forrás: www.csokoladeakademia.hu)