2018. január 20., szombat - Sebestyén

BaGaTech Szakkiállítás, 2016. március 10-12.

bagatechA BaGaTech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítást 2014-ben a piaci szereplők azon igénye alapján hozták létre, hogy olyan megújuló és Magyarországon eddig még egyedülálló rendezvényre van szükség, amely a pékszakmában és cukrászatban dolgozók mellett, a vendéglátóipar szakembereinek is szól.

A rendezvényt továbbra is a Magyar Pékszövetség, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség támogatásával és együttműködésében szervezik, amely garancia a szakmai látogatói kör széles és hatékony elérésére valamint színvonalas bemutatók, programok megvalósítására. 2014-ben a kiállítást közel 6.000 regisztrált szakmai látogató kereste fel.

A kiállítók számára olyan kedvező ár-érték arányú megjelenést kínálnak, amely lehetővé teszi, hogy a piaci szereplők minél nagyobb számban vegyenek részt a rendezvényen és az ágazatok egészét reprezentálják.

Helyszínként korszerű és jól megközelíthető kiállítási csarnok – ingyenes parkolással – várja a kiállítókat és látogatókat.

Időpont: 2016. március 10-12.
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont
Információ: http://www.bagatech.hu

(Forrás: Esemény Menedzser)