2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső

Magyar díjazott az Academy of Chocolate Awards-on

chocome2A magyar csokoládémágus, a chocoMe, 5 bronzéremmel gazdagodott a rangos Academy of Chocolate Awards versenyen 2018. július 25-én – az 5 újabb díjjal immár 57-re emelkedett a cég nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma. A rabul ejtő ízeket és rekorderedményeket produkáló chocoMe egyik idei nyertes Raffinée terméke:

... a fehércsokoládával bevont liofilizált málnaszemek a manufaktúra 11. olyan terméke, amely mindhárom szakmai világversenyen, az Academy of Chocolate Awards-on, az International Chocolate Awards-on és a Great Taste Awards-on is érmeket szerzett.

Szintén beszédes és kiemelkedő eredmény, hogy a cég 2018. januárjában bemutatott, legújabb drazsékölteménye, a kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval bevont, liofilizált feketeribizli Raffinée máris a nyertesek sorába lépett.

A nemzetközi sikert besöprő termékek között végeztek a chocoMe saját fejlesztésű csokoládémasszából készített, izgalmas kreációi, a sós illetve a borsos Délice Carré, valamint a fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezett narancshéj, a chocoMe Voilé.

A díjnyertes termékek:

RF106 Raffinée – Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna

chocome liofilizált rf106

RF113 Raffinée - Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva
ChocoMe Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva

50DCD102 Délice Carré – 72,2% étcsokoládé Murray river sóval

50DCD103 Délice Carré – 72,2% étcsokoládé Kampot borssal

VL101 Voilé – Étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol narancshéj fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel
chocome voilé narancs vl101

(Forrás: turizmusonline.hu)

  • 1
  • 2
  • 3