Nyomtatás

Gyógycsoki az egészségünkért

  • 2018. május 08., kedd 12:44
  • Hírek

gyogycsokiAhhoz lassan már hozzászokunk, hogy táplálék kiegészítők beiktatása szükséges a szervezet egészséges táplálásához. Azonban azt még kevesen tudják, hogy a legszélesebb spektrumú egészséget szolgáló anyagot, a huminiqumot kifejezetten élvezetes formában vihetjük be a szervezetünkbe.

Ez annál is inkább fontos tényező, hiszen a gyerekek gyakran idegenkednek a kapszulás megoldásoktól. Gyakran el is felejtik bevenni őket. Azonban, ha egy szelet csokoládét adunk a kezükbe, legtöbbjük boldog mosollyal az arcán majszolja el. A gyermek iskolai tízórai, vagy uzsonna csomagjába is érdemes belerejteni egy szelet Éden csokit. Garantált lesz a siker.

A mondás szerint, ha egy nőt megbántunk és nagyon haragszik, praktikus kellő távolságból csokival dobálni. Úgy véljük, hogy az Éden Szelettel érdemes minden nap meglepni a szívünknek kedves hölgyet. Ezzel nem csak a jókedvére lehetünk hatással, hanem az egészségét is védjük. Ami igazán a szeretet megnyilvánulása.

A csokit a férfiak is kedvelik. A hölgyek gondoskodhatnak úgy a párjukról, hogy minden nap egy Éden szeletet csomagolnak a férfinép reggeli, tízórai, vagy ebéd csomagjához. Ha nem otthonról viszi munkába az ételt a szeretett Kedves, akkor a munkából hazatérő társat érdemes egy Éden szelettel fogadni.

Szüleinkre is gondoljunk! Az idősebb korosztály számára is nélkülözhetetlen egészségvédő, immunerősítő forrásokat biztosító csokoládéval gondoskodhatunk szeretteinkről. Lényeges, hogy minden nap bevigyék a számukra oly fontos összetevőket. Az Éden szelet azért is nagyszerű megoldás a számukra, mert az idősebbek gyakran több gyógyszert is szednek, ezért a kapszulás változat nem feltétlenül kellemes a számukra. Azonban a többség édesszájú, így a csokoládéba ágyazott egészség, kifejezetten előnyös megoldás lehet.

Tovább a teljes cikkre: Gyógycsoki az egészségünkért