2019. augusztus 25., vasárnap - Lajos

Miért válaszd a nyers csokoládékat?

csokikakBiztos vagyok benne, hogy a legtöbben szeretitek a csokoládét, de szeretném veletek megosztani, hogy mi a különbség az étcsokoládé és a nyers csokoládé között. Az úgynevezett "egészséges élelmiszereket" általában gyakran éri az a kritika, hogy nem jó ízüek, hiányzik belőlük valami.

A The Raw Chocolate Company nyers csokoládéiról ez nem mondható el, ha lehet ízük sokkal intenzívebb és frissebb, mint a hagyományos módon készült társaiké, ezáltal egy egészségesebb alternatívát kínálnak anélkül, hogy az ütős csokoládé ízt vagy az általa nyújtott jó érzést, öröm faktort hiányolnátok. 

Tudtátok, hogy a kakaó is szuperélelmiszer és kimagaslóan magas a magnézium, króm, vas és cink tartalma? Hihetetlen!!

A magnézium segíti az izmok regenerálódását, küzd a stressz és a feszültség ellen, támogatja a nyugodt alvást. A króm egy B-vitamin, amely harcol az édesség utáni vágyad ellen, növeli az anyagcserét, segít a fogyásban. 

Ez az az étel, amelynek a világon a legmagasabb az antioxidáns tartalma. Hölgyeknek kifejezetten ajánlott öregedés ellen. :)

A kakaó kéntartalma is magas, amely egy szépítő ásvány és küzd a pattanások, az öregedés, a száraz bőr, a toxicitás és a ráncokat ellen. Segít a bőröd ragyogását (belülről kifelé).

Mindemelett minden nyers csokoládéban található összetevő természetes és a legtöbb fair trade termék is. 

A legmagasabb minőségi kakaóbabből készülnek, amely a Criollo Arriba névre hallgat és a világ teljes kakaó termelésénk mindösszes 1%-a.

Tovább a teljes cikkhez: Miért válaszd a nyers csokoládékat?
 

  • 1
  • 2
  • 3