2018. december 15., szombat - Valér

Gigantikus csokivulkán és más finomságok is lesznek a Debreceni Csokifesztiválon

  • 2018. február 21., szerda 09:11
  • Hírek

csokivulkanÚjra megrendezik Debrecen és a régió legnagyobb csokoládé őrületét, a Fórum Debrecen Csokifesztivált, benne egy minden eddiginél különlegesebb, csokoládés rekord-kísérlettel. Gigantikus csokivulkán, láncfűrészes csokiszobrász show, interaktív manufaktúra és még rengeteg meglepetés várja a Debreceni Csokifesztivál vendégeit...

... február 23. és 25. között a Fórum Debrecen bevásárlóközpont földszintjén.

Gigantikus csokivulkán és más finomságok is lesznek a Debreceni Csokifesztiválon

Magyarország legnagyobb csoki-szökőkútját építik meg a pénteken rajtoló csokifesztivál szervezői, a közel 5 méter magas monstrum 300 kg ínycsiklandó csokoládéval megtöltve várja majd a debreceni Gombóc Artúrokat. A produkció érdekessége, hogy

a szökőkút köré egy valósághű műsziklából épült csoki-vulkánt húznak, amelynek lankáin forró lávaként fog hömpölyögni az ipari mennyiségű édesség.

A csoki-lávát a naponta több alkalommal jelentkező „happy hour” keretein belül kóstolhatják meg a vendégek, ezáltal új magyar rekord születik.

A rendezvény extravagáns produkciói közül kiemelkedik M. Tóth Zsolt világbajnok jégszobrász őrületes performansza, melynek során láncfűrésszel és lángvágóval fog szobrot faragni egy közel egy mázsás csoki-tömbből.

A 2018-as Debreceni Csokifesztivál rekord számú kiállítóval, interaktív csokoládé-látványműhellyel, csoki festészettel és többek között Gianni Annoni-val és Bereczki Zoltánnal csábítja a kézműves édességek szerelmeseit. 

A programokon történő részvétel és a kóstolás ingyenes. Az eseményről bővebben innen tájékozódhatnak.

(Forrás: www.dehir.hu)

  • 1
  • 2
  • 3