2018. december 15., szombat - Valér

Csokifesztivál Debrecen - 2018. február 23-25 .

  • 2018. február 20., kedd 14:42
  • Hírek

csokifeszt debrecenKözel 30 csoki-manufaktúra 300 féle, mennyei csokis csodáival várunk! Bonbonok, trüffelek, táblás csokik, marcipán – és grillázs csodák tömkelege várja, hogy a Tiéd lehessen! A rendezvény vásár részén kizárólag kézműves manufaktúrák 100% természetes alapanyagból készült, csúcsminőségű termékeit találod meg!

M. Tóth Zsolt, a Csillag születik jégszobrásza láncfűrésszel (!!!) és lángvágóval (!!!) fog szobrokat faragni, közel mázsáscsoki-tömbökből! És ezmég nem minden: egy őrület performansz keretein belül Utcai Dávid festőművész csokoládéval fog improvizációs festeni, a Ti instrukcióitok alapján! És a legjobb: az alkotásokat (természetesen házhoz szállítva) meg is nyerhetitek!

Interaktív csokoládé – látványműhelyben lesheted el a szakma fortélyait! Megtanítunk a bonbon, trüffelt és táblás csoki készítés alapjaira, közben megismerheted a csokoládétörténetét, a Majáktól az újkori belga manufaktúrákon át a modern kézműves édesség készítésig! A műhely házigazdái Gianni Annoni gasztro-celebritás és Vanya Gábor Chocolatier!

Fergeteges zenei programokkal szórakoztatunk: a színpadon, többek között Bereczki Zoltán, a Jazz Five, a Jack Danimalz, a Kovács Tamás Band és még rengeteg kedvenc!

És a legjobb: egy minden eddiginél őrültebb csokis szuperprodukcióval várunk, a főszerepben egy 4 és fél méter magas természeti csoda és 350 kg csokiii l! :) Részletek hamarosan...

Találkozzunk február 23-24-25 - én a FÓRUM Debrecen alsó szintjén!

További információ és programok: forumdebrecen.hu

(Forrás: forumdebrecen.hu)

  • 1
  • 2
  • 3