2018. december 15., szombat - Valér

Vadonatúj csokoládéfajtát dob piacra a Nestlé

  • 2018. január 22., hétfő 10:22
  • Hírek

rubicsokiA Nestlé a világon elsőként dob piacra rubin csokoládéval készült édességet. A forradalmi újdonság a világsikerű KitKat termékcsalád új tagja lesz, KitKat Chocolatory Sublime Ruby néven. A Nestlé KitKat Chocolatory Sublime Ruby néven ma dobta piacra a világ első rubin csokoládéjával bevont édességét.

A világ negyedik típusú csokoládéjaként emlegetett rubin csokoládé, amely a természetes rózsaszín árnyalatú Ruby kakaóbabból készül, egy teljesen új, bogyós gyümölcsöket idéző ízélményt kínál. A rubin csokoládét mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül nyújtott intenzív íze és színe teszi különlegessé. A termékhez – a többi KitKat termékhez hasonlóan – a kakaóbabot 100 százalékig fenntartható forrásból szerzik be.

kitkat

A KitKat Chocolatory Sublime Ruby először a japán és koreai piacon lesz kapható, kiegészítve a Japánban készült több mint 350 különféle ízben kapható KitKat változatot. Az új termék a két távol-keleti országban online, illetve kizárólag a KitKat Chocolatory butikokban kapható.

A termék a tervek szerint még idén a világ számos piacán, így Magyarországon is bevezetésre kerül.

Az úttörő innovációnak számító KitKat Chocolatory Sublime Ruby piacra kerülése nagymértékben támogatja a Nestlé azon ambícióját, hogy vezető nemzetközi édességmárkáinak körét világszerte növelje.

(Forrás: www.trademagazin.hu)

 

  • 1
  • 2
  • 3