2018. október 18., csütörtök - Lukács

Csokigyűjtés, bohócdoktorokkal a gyermekekért

bohocdoktorEgy - egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítvány közösen más szervezetekkel idén is 1000 gyermek ünnepét teszi boldoggá, hiszen az alapítványi Mikulás ezer gyermeknek ad idén is teletömött Mikulás csomagot. Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívnak a bohócdoktorok...

...hogy idén még több gyermek részesülhessen támogatásban. A csokigyűjtés kapcsán fontos a szavatosság: a gyerekek egészsége érdekében kérjük, hogy a csokigyűjtésbe olyan édességet adományozz, amely legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezik.

A csoki mellé küldj egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset, melyet a kórházi bohócdoktor vizitek alkalmával a gyógyuló gyerekekhez a bohócdokik eljuttatják.

Csokigyűjtés akció nyomtatható plakát letölthető: IDE KATTINTVA

Adomány leadás:
Az adományokat 2017. december 15-ig fogadják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában, a 6725 Szeged, Kálvária tér 31. szám alatt.

Csoki gyűjtőpontok:

- Paksi rádió
Cím:7030 Paks, Kereszt utca 25/a.

- Meló Depó Iskolaszövetkezet
Cím: 6722 Szeged, Vitéz u. 20.
Nyitvatartási időben várják a csokoládét!

További gyűjtőpontokat keresünk!
Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keresünk, akik az ott helyben az összegyűjtött tábla csokikat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni. Kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot! Hálásan köszönjük!

Telefonos információ (munkanapokon, munkaidőben):
+36-30/68-22-044

(Forrás: www.karitacio.hu)

  • 1
  • 2
  • 3