2018. november 17., szombat - Hortenzia, Gergő

Hírek

gallerSzűkszavú sajtóközleményből derült ki, hogy egy újabb nagy múltú, belga csokoládét gyártó cég került 100 százalékos külföldi tulajdonba. Ezúttal az 1976-ben, Liege-ben alapított Gallerről van szó. 2006-ban már résztulajdont szerzett a vállalatban a katari uralkodócsalád egyik tagja, Bin Jassim Al Thani.

csokifesztival5A minden év november közepén megrendezett kiállításon és vásáron a csokoládékészítő mesterek nagy választékot sorakoztatnak fel a közkedvelt csokoládéktól a minőségi kategóriákig. A világ minden tájáról érkező különlegességek, kóstolók, csokoládégyár, csoki mozi, kiállítás, vásár és bemutató várja a fesztiválra érkezőket.

csokika4A dm kivonja polcairól a dmBio étcsokoládés kókuszos szeletet (40 g). Az érintett termékek köre: a következő lejárati idővel: 17.04.2019. A dm üzletei a termékeket visszaveszik. A dm számára kiemelten fontos a biztonság és a minőség. Azokban az esetekben, ha laboratóriumi tesztek során felmerül, hogy a termék nem felel meg a dm magas minőségi követelményeknek...

csokszivÖrömmel értesítjük, hogy 2018. december 1-2-án megrendezésre kerül a II. Kaposvári Csokoládé Örömünnep, ahol magyar kézműves édességek és készítőik mutatkoznak be. A csokoládékészítő manufaktúrák és mesterek standján az érdeklődők megkóstolhatják és megvásárolhatják a kézi készítésű bonbonokat, drazsékat, csokoládékat és desszerteket.

csokAz őszi napok egyik legkedveltebb eseménye a csokoládé ünnep, ahol igazi mennyországban érezheti magát minden édesség rajongó vendég. Egész hétvégét szentelnek a csokoládénak a mosonmagyaróváriak, melyre mindenkit várnak szeretettel. Kihagyhatatlan lehetőség, hiszen minden formában édesség lesz a főszerepben.

csokikMásodik alkalommal kerül megrendezésre Szombathelyen a Csokoládé és kézműves vásár. Sok szeretettel várják az egyedi, kézzel készült csokoládék kedvelőit valamint azokat, akik inspiráló, keratív új ötletekkel szeretnének gazdagodni. Ugyanis a csokoládék mellett sok különleges meglepetés várja a látogatókat.

rawcsokikAz Egyesült Királyság bejelentése szerint vállalati önellenőrzésnél fémdarabokat találtak az egyik, csokoládéba mártott nyers goji bogyó termékben, amelyből Magyarországra is érkezett, a gyártó visszahívta a terméket – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden a honlapján.

csokifesztIgazi Íz és Játékélmény az egész családnak! Eljönnek az ország egész területéről a csokoládé manufaktúrák.  Csodálatos csokiköltemények kiállítása, vására, gyermekprogramokkal fűszerezve. Várunk mindenkit, aki szereti az édességeket, a különleges csokikat, a csodálatos gyümölcskelyheket csokoládé öntettel beborítva.

csokieatIdén is megnyitja kapuit tortafesztiválunk Sopronban az érdeklődő nagyközönség előtt. Nemes ügy vezérel minket ebben az évben is, az Age Of Hope Reménykora Gyermekvédelmi alapítványt támogatjuk, hogy szebbé tegyük a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát.

  • 1
  • 2
  • 3