2018. március 22., csütörtök - Beáta

Hírek

szerencs11. alkalommal várja az országhatáron innen és azon túlról érkező vendégeket, kiállítókat Szerencsre az Országos Csokoládé Fesztivál. Péntek estétől vasárnap délutánig változatos kulturális programok, nyereményjátékok, sportversenyek, édesség bemutatók és kóstolók, vásári forgatag, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok...

edesnapok2Idén már 6. alkalommal rendezik meg a nagy sikerű győri Édes Napok csokoládé- és édességünnepet 2018. május 25-27. között Győrben a Dunakapu téren. Napközben izgalmas szakmai programok mellett a kiállítók bemutatják mesterségük fortélyait.

csokifesztival3Első alkalommal rendezik meg a Bajai Csokifesztivált 2018. április 21-22-én a Bácskai Kultúrpalotában. Eljönnek az ország egész területéről a kézműves csokisok. Sok-sok családi programmal készülünk! Igazi Íz és játékélmény az egész családnak!

csokieatA Csokifesztivál Kecskeméten nyitja meg kapuit, ahol neves csokimanufaktúrák mutatkoznak be a nagyközönségnek. A kedvenc édességét a helyszínen mindenki megkóstolhatja a fesztivál ideje alatt. Az ország egész területéről érkeznek a manufaktúrák, így több tájegység különleges csokoládéi is megízlelhetők.

ovCsokitojásokat válogatott Orbán Viktor a szerencsi kampányútján - írja a Borsonline. A miniszterelnök a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban kampányolt, a sűrű programja végeztével pedig arra is szakított időt, hogy betérjen egy helyi édességboltba. A Facebookon megosztott képei szerint hosszasan válogatott a húsvéti csokinyulak és -tojások között.

csokifeszt2018 legédesebb hétvégéje újra Debrecenben! Belépés: INGYENES! 2018-ban kétszer annyi kiállítóval, kétszer annyi édességkülönlegességgel, Hajdú-Bihar Megye legnagyobb torta szépségversenyével várjuk látogatóinkat! Amivel találkozhatsz: kézműves csokoládé manufaktúrák, torták, bon-bonok, marcipánok, grillázsok, zsanna-manna, tea különlegességek,

chocolateA magyarországi csokoládégyártás érzékelhetően a minőség irányába mozdult el, egyre több a magas kakaótartalmú és a kézműves termék – mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter pénteken Szerencsen sajtótájékoztatón, amelyet egy gazdafórum előtt tartott.

kitkat4A Rankers.com kereste a választ arra a kérdésre, hogy melyik a világ kedvenc csokoládéja. Az Independent közölte az eredményeket: a Snickers a harmadik, a Twix a második, az első helyen pedig a KitKat végzett, több mint 100.000 szavazattot kapott. A MilkyWay a negyedik helyre csúszott be.

csokivulkanÚjra megrendezik Debrecen és a régió legnagyobb csokoládé őrületét, a Fórum Debrecen Csokifesztivált, benne egy minden eddiginél különlegesebb, csokoládés rekord-kísérlettel. Gigantikus csokivulkán, láncfűrészes csokiszobrász show, interaktív manufaktúra és még rengeteg meglepetés várja a Debreceni Csokifesztivál vendégeit...

  • 1
  • 2
  • 3