2018. október 18., csütörtök - Lukács

Napi 800 ezer forintot keresnek a fánkból készült csokraikkal

csokifank3Három ausztrál testvér hatalmas ötlete sok pénzt hozott nekik a konyhára, miután ntellás fánkjaikat rózsacsokrok mintájára kezdték el árusítani Sydney-ben. A Dessertboxes, vagyis Desszertdobozok névre keresztelt cég célja, hogy az unalmas ajándékcsomagokat és virágcsokrokat, jópofa és finom desszertkombinációkkal váltsák fel.

A kreációikat mindenféle különleges alkalomra be lehet vetni, így Valetin-napra, Anyák napjára vagy éppen ballagásra is tökéletes ajándék. A testvéreknek csupán 3 hónap elég volt ahhoz, hogy bebizonyítsák: a legfurább ötletek is óriási népszerűségre tehetnek szert. Samantha Khater a Dessertboxes egyik alapítója a Daily Mailnek elmesélte, hogy szerintük mindenki olyan ajándékra vágyik, ami megismételhetetlen.

És míg a virágokat csak nőknek illik ajándékozni, a fánkcsokrokat a férfiak is ugyanúgy élvezhetik.

csokifank

Egy átlagos napon a konyhában nagyjából 660 fánkot készítenek el, amiket délután 2-ig mind fel is adnak, hogy időben eljussanak a megrendelőkhöz városszerte. Egy 12 „szálas” fánkcsokor 78 dollárba, azaz 15 900 forintba kerül, így a fánkkészítő testvérek több mint napi 800 ezer forintnak megfelelő ausztrál dollárt tehetnek zsebre.

A fánkcsokrokat gyönyörű dobozokban, színes papírokkal és névre szóló Nutella-fecskendőkkel kézbesítik.

csokifank2

A boltban a kilenc cronutot tartalmazó csomag 16 900, a 6 fánkot tartalmazó 9 400, míg a legnagyobb kiszerelés 24 200 forintnak megfelelő dollárba kerül.

A teljes cikk a www.szeretlekmagyarorszag.hu oldalon olvasható.