×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 995

2018. november 17., szombat - Hortenzia, Gergő

Hírek

gallerSzűkszavú sajtóközleményből derült ki, hogy egy újabb nagy múltú, belga csokoládét gyártó cég került 100 százalékos külföldi tulajdonba. Ezúttal az 1976-ben, Liege-ben alapított Gallerről van szó. 2006-ban már résztulajdont szerzett a vállalatban a katari uralkodócsalád egyik tagja, Bin Jassim Al Thani.

csokifesztival5A minden év november közepén megrendezett kiállításon és vásáron a csokoládékészítő mesterek nagy választékot sorakoztatnak fel a közkedvelt csokoládéktól a minőségi kategóriákig. A világ minden tájáról érkező különlegességek, kóstolók, csokoládégyár, csoki mozi, kiállítás, vásár és bemutató várja a fesztiválra érkezőket.

csokika4A dm kivonja polcairól a dmBio étcsokoládés kókuszos szeletet (40 g). Az érintett termékek köre: a következő lejárati idővel: 17.04.2019. A dm üzletei a termékeket visszaveszik. A dm számára kiemelten fontos a biztonság és a minőség. Azokban az esetekben, ha laboratóriumi tesztek során felmerül, hogy a termék nem felel meg a dm magas minőségi követelményeknek...

csokszivÖrömmel értesítjük, hogy 2018. december 1-2-án megrendezésre kerül a II. Kaposvári Csokoládé Örömünnep, ahol magyar kézműves édességek és készítőik mutatkoznak be. A csokoládékészítő manufaktúrák és mesterek standján az érdeklődők megkóstolhatják és megvásárolhatják a kézi készítésű bonbonokat, drazsékat, csokoládékat és desszerteket.

csokAz őszi napok egyik legkedveltebb eseménye a csokoládé ünnep, ahol igazi mennyországban érezheti magát minden édesség rajongó vendég. Egész hétvégét szentelnek a csokoládénak a mosonmagyaróváriak, melyre mindenkit várnak szeretettel. Kihagyhatatlan lehetőség, hiszen minden formában édesség lesz a főszerepben.

hosszuhetvegeItt az újabb négy napos munkaszünet, diákoknak őszi szünet! Magyarországot már több éve ámulatban tartja a világhírű Yamato dobos társulat, és így lesz ez november 3-4-én is! De igyekeztünk persze további ütős programokat is felkutatni, különösen az őszi szünetre való tekintettel, íme! Merüljünk ismét együtt az események világába!

csokikMásodik alkalommal kerül megrendezésre Szombathelyen a Csokoládé és kézműves vásár. Sok szeretettel várják az egyedi, kézzel készült csokoládék kedvelőit valamint azokat, akik inspiráló, keratív új ötletekkel szeretnének gazdagodni. Ugyanis a csokoládék mellett sok különleges meglepetés várja a látogatókat.

rawcsokikAz Egyesült Királyság bejelentése szerint vállalati önellenőrzésnél fémdarabokat találtak az egyik, csokoládéba mártott nyers goji bogyó termékben, amelyből Magyarországra is érkezett, a gyártó visszahívta a terméket – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden a honlapján.

csokifesztIgazi Íz és Játékélmény az egész családnak! Eljönnek az ország egész területéről a csokoládé manufaktúrák.  Csodálatos csokiköltemények kiállítása, vására, gyermekprogramokkal fűszerezve. Várunk mindenkit, aki szereti az édességeket, a különleges csokikat, a csodálatos gyümölcskelyheket csokoládé öntettel beborítva.

  • 1
  • 2
  • 3