Nyomtatás

Édesség és szelfi múzeum Budapesten

6565

A Museum of Sweets and Selfies egy merész vállalkozás, amellyel egyetlen célja van a 2 ötletgazdának. Kreatív élményt és vidámságot csempészni az emberek mindennapjaiba. A megvalósításban sokat segített az egyik ötletgazda (Lilla) kreatív látásmódja, lendülete, marketinges múltja.

A másik ötletgazda Balázs, aki Budapest egyik legnépszerűbb szabadulószobájának (a PÁNiQ-SZOBÁNAK) és több másik szórakoztató élményközpontnak az alapítójaként állt neki a Múzeumnak. Mindig is vonzották a rendhagyó élményszolgáltatások. Ezért is büszkék rá, hogy együtt hívhatták életre Európa első édesség- és szelfimúzeumát!

Na de hogyan kell ezt az egészet elképzelni? 
Van, amit nem lehet elmesélni, egyszerűen át kell élni. Csaknem egy év fáradtságos munkával életre hívott Museum of Sweets and Selfies is egy ilyen élmény. Az ötletgazdák nagyon remélik, hogy te is olyan lelkesedéssel és örömmel fogadod majd, mint ahogyan ők megalkották. A múzeum 400 négyzetméteren várja eltérő tematikájú termekkel a látogatókat.

A Múzeum mellett egy élménycukrászda is nyílt. Az ingyenesen látogatható élménycukrászdába is került néhány cuki installáció. Kóstold meg sütijeiket és kávéikat, amelyek legalább annyira fincsik, mint amennyire különlegesek! A hab a tortán – kávén, cupcake-en – pedig az, hogy mindezt akár magaddal is viheted különleges elviteles dobozaikban, persze csak akkor, ha szeretnél az egyik legmenőbb kiegészítővel végigsétálni a városon!

Jegyárak és további részletek a www.szelfimuzeum.hu oldalon.

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből