Nyomtatás

Csókolom, csokimikulás van? Nincs, csak pingvin és tojás!

2021-11-30 1111

A tavalyi teszten tarolt csokimikulás idén sem okozott csalódást, de nem ő lett az első! Szerinted melyik termék taszította le a trónról? Vajon megszorongatta a csoki pingvin a Mikulást? Soha nem látott izgalmak!

Hatalmas adag nyitottság kell ahhoz, hogy évről évre leüljek csokimikulásokat tesztelni. Mikulást már alig találni, van helyette tojás, pingvin, meg hóember. Jó hír, hogy minden idei delikvensünk túlélte az utat a csordultig telített 1-es villamoson, szóval törések, sérülések nélkül indult neki a tesztnek! Nem annyira jó hír, hogyan sokat drágultak az édességek is…

Boci Tejcsokoládé Mikulás Buborékokkal

10/6.5 pont

  • 100 gramm
  • Mi ennyiért vettük: 599 forint
  • Érdekesség az összetevőkről: Kakaó szárazanyag legalább 30 %

 Méreténél fogva egy kisebb mikuláscsomagba nehezebben fér be, szóval őt határozottan szóló ajándéknak ajánlom. Kicsomagolva igazi csalódás. Mikulásnak se feje, se barátságos mosolya. Van helyette két szem, és valami kéz féleség a hasán. Leginkább Kukorira és Kotkodára emlékeztet, csak nem tudom, hogy melyik volt a kövérebb baromfi.


A tejcsoki Mikulás hagyományos Boci csoki ízű, aki szereti a nosztalgikus édességeket, az nem fog csalódni. Feltörve jönnek a híres buborékok, amik eszméletlen édesek, egy kis mogyoró, vagy kekszdarabok jót tennének neki. Garantáltan édes és hagyományos, a méret is nagy, de a kivitelezés csalódás. 
 
A teljes cikk: Csókolom, csokimikulás van? Nincs, csak pingvin és tojás!
Fotók: nlc.hu
Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből