Nyomtatás

Kórházban fekvő és rászoruló gyerekeknek gyűjtenek csokit a szegedi bohócdoktorok

2021-11-11 827

Karácsonyra készítenek csokicsomagokat. A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai idén is szeretnék egy kicsit boldogabbá tenni az ünnepeket a beteg gyerekeknek a szegedi klinikán, ezért csokit gyűjtenek nekik. Sőt, nem csupán a kórházban gyógyuló gyerekeknek okoznának örömöt karácsonykor, több ezer rászoruló családot is szeretnének meglepni csokicsomaggal.

Céljuk, hogy a tavaly összegyűjtött 10 ezer tábla csoki idén is meglegyen, erre hívják föl a figyelmet a bohócdoktorok, akik családok, iskolák, cégek, szervezetek és civilek segítségét kérik.

csokiadományokat december 17-ig 9 és 17 óra között várják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában: Szegeden, a Kálvária tér 31. szám alatt. Ide akár csomagként is lehet küldeni csokit. A csokigyűjtés kapcsán fontos a szavatosság: a gyerekek egészsége érdekében kérik, hogy a mindenki csak olyan édességet adományozzon, aminek a szavatossági ideje legalább 3 hónapos.

A szegedi bohócdoktorok szeretnék, hogy a csoki mellé mindenki küldjön szép üzenetet is, vagy akár rajzot, verset, amit az édesség mellé elvisznek a kórházakba.

„Az üzenet, jókívánság sokat jelent azoknak a bent fekvőknek, akik hónapokon át küzdenek gyógyulásukért. Közösen éreztetjük, hogy nincsenek egyedül, és hogy milyen sokan gondolnak rájuk, ezáltal erőt tudnak meríteni, ami segíti őket a nehéz napokban”– írják felhívásukban.

Bárhol alakulhat gyűjtőpont

Magunk is beszállhatunk a gyűjtésbe, ezzel segítve a bohócdoktorok munkáját. Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keresnek, akik összegyűjtik a táblás csokikat, és segítenek eljuttatni a központba Kálvária sugárúti központba.

Aki tud segíteni, a +36306822044 -es telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keresse a bohócdoktorokat!

I  Forrás: szeged.hu

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből