Nyomtatás

Csokis hamburger a McDonaldsban!

2020-12-22 1325

Nem mindennapi, hogy egy hamburger egyszerre tartalmazzon csokis kekszet és konzerves vagdalthúst is, mégis, a szokatlan kiadású szendvics nemrég elérhetővé vált a McDonald's egyes éttermeiben.

A McDonald's egy rendkívül különleges hamburgerötlettel állt elő, amelyben elvileg az Oreo csokis kekszet és a Spam húskonzervet használta fő alapanyagként. A bizarr szendvics december 21-étől vásárolható meg kizárolag Kínában.

A promóciós kép az „újragondolt" hamburgerről azonnal megosztotta az internetet. Az emberek nagy része a Twitteren tette közzé, hogy nem szívesen próbálná ki az ételt, sőt, egyesek szerint a csokis keksz nem való a burgerekbe.

MINDEMELLETT VANNAK, AKIK SZÍVESEN MEGKÓSTOLNÁK A KÜLÖNLEGESSÉGET, MERT KÍVÁNCSIAK AZ ÍZÉRE.

Az egyik felhasználó kiemelte, hogy a vállalat weboldalán az apróbetűs részben feltüntették, hogy a Spam márka húskonzervét használták az ételhez, de az Oreo márkanév nincs a leírásban. Valószínűleg egy, az Oreohoz hasonló, másik csokis keksz márka termékét lehet megtalálni a limitált darabszámban készülő hamburgerekben.

(Forrás: www.agrotrend.hu)

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből