Nyomtatás

Édesség-botrány: a Bounty csoki miatt kitört az „adventi forradalom”

2020-12-09 1244

A Celebrations adventi kalendáriumában található Bounty csoki nem először vált ki felháborodást az édesszájúak egy bizonyos rétegéhez tartozók körében. A Mars egyik legjobb ötlete volt, mikor kitalálták a Celebrations, mint egyfajta édességmixet, ami a népszerű csokoládétípusaikból áll össze. Ebben található Bounty, Mars, Snickers, Twix, Milkey Way, és még sok más finomság, de nyilván vannak olyan emberek, akik nem szeretik mindegyiket.

2018-ban óriási népharagot váltott ki példál, hogy a gyártó a Celebrations adventi kalendárium első ablakába egy Bounty-t rakott. A kókuszos édességért nem rajongó emberek felháborodtak azon, hogy a Mars hogy merte egy olyan csokoládéval indítani a karácsonyi várakozás időszakát, amit ki nem állhatnak.

Most pedig úgy tűnik, hogy a gyártó túl ment minden határon. A britek tombolnak, mert most már nem csak az első, de rögtön az első négy ablak mögött Bounty-t találtak. Ezzel kitört az „adventi csokiforradalom”, és a fanyalgó Gombóc Artúrok azt követelik, hogy a Mars kérjen bocsánatot tőlük, amiért tönkretették az adventi időszakukat.

A gyártó biztosított mindenkit arról, hogy a kalendáriumban más fajta csokoládékat is találni fognak, emellett hangsúlyozták, hogy igenis vannak, akik imádják a Bounty-t.

(Forrás: www.promotion.hu)

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből