Nyomtatás

Lajosmizsére megérkezett a szájmaszkos csokimikulás

2020-11-09 1095

2014-én nyílott meg Lajosmizsén a Rimóczi-Art Csokoládé és Grillázs Szalon, ahol kézműves csokoládé különlegességeket és grillázstortákat készítenek.

Az elmúlt években számos szakmai díjat nyert el a vállalkozás, és több méretes alkotással került be a magyar rekordok közé. 2017-ben például 300 kilogramm grillázsból készítették el a Pécsi Székesegyház, 250 kilóból pedig Szeged belvárosának makettjét.

A koronavírus-járvány második hulláma most egyedi csokimikulás készítésére inspirálta a cukrászatot.

Biztosra vesszük, hogy idén a Télapónak is szájmaszkot kell húzni a Covid miatt. Így újragondoltuk és megalkottuk a szájmaszkos csokimikulásunkat elsőként, ami már most nagy sikert arat, mert újdonság, bár egy kicsit vicces és sajnos egyben morbid is

– mondta Rimóczi László grillázsmester, a szalon tulajdonosa, aki a Magyar Grillázs Szövetség elnöke.

Hogy vicces vagy morbid, azon lehet vitatkozni, annyi azonban bizonyos, hogy a gyerekek a Mikulás maszkjában viszontláthatják a mindennapokat, hiszen szüleikkel közlekedve a szabadban és zárt térben sem szokatlan látvány látvány számukra ez.

(Forrás: www.24.hu)

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből