Nyomtatás

Bemutatkozik az új Mantaro termékcsalád

2020-11-03 2040

Dél-Amerikai kalandra hív a Mocca Negra Zrt. új, 2020 novemberben polcokra kerülő prémium kávéja. A tökéletesre komponált Mantaro termékcsalád négy különböző, jellegzetes ízvilággal várja a kávézás szerelmeseit.

A Mantaro Walla a trópusi arabica és a lágy robusta kávé ötvözete, melyből egy testes aromájú, izgalmas keverék született. Az ízén étcsokoládés és karamelles jegyek fedezhetők fel, cremája világosbarna és kellőképp vastag. Tökéletes választás az újdonságra nyitottaknak és a kényeztetésre vágyóknak.

A kávé legnemesebb tulajdonságait kiemelő Mantaro Mayu különleges, tüzes aromáját Dél-Amerika párás klímájának köszönheti. Kellemesen krémes, csokoládés utóíz és mogyoróbarna crema jellemzi. Markáns, kesernyés ízvilága miatt eszpresszó vagy ristretto kávéként állja meg legtökéletesebben a helyét.

A Mantaro Ahora és Mantaro Calma 100 százalékban dél-amerikai arabica kávé­szemekből készülő kávék, mindkettő rendkívül magas színvonalat képvisel a hazai piacon. Előbbi kitűnő minőségét az aranybarna pörkölés, a kiegyensúlyozott aromák és a bársonyos ízjegyek adják. Vastag cremája világos aranybarna, lágy esszenciákkal, a kávé lecsengésében citrusos ízek érezhetők. A Mantaro Calmának masszív, élénk cremája van, letisztult zamatát pedig a lágy pörkölésnek köszönheti. Alacsonyabb intenzitása miatt nagyszerű választás azok számára, akik selymes ízvilágra és a teljes testi-lelki összehangra vágynak a kávézás során.

(Forrás: www.trademagazin.hu)

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből