Nyomtatás

Újabb díjeső a chocoMe manufaktúrának

2020-07-20 728

A világsikerű csokoládé-különlegességeiről ismert chocoMe számára ismét igazi nyári díjesővel végződött a július 9-ei International Chocolate Awards Kelet-Európai versenye: a magyar manufaktúra összes benevezett terméke érmet szerzett: két arany-, két ezüstérmet és három különdíjat kapott az ezúttal online közvetített díjátadón.

 A kifinomult ízlésű, nemzetközi bírák ezüstéremmel jutalmazták a chocoMe Petit 21 mangó töltelékkel hódító, ínycsiklandó étcsokoládé lapocskáit, sőt, ez a desszertkülönlegesség különdíjat kapott a kiemelkedően magas minőségű alapanyagok használatáért.

A chocoMe Raffinée 3 nevet viselő, különleges drazséválogatás három íze is kiemelkedően szerepelt a rangos megmérettetésen: kettő közülük szintén alapanyag-különdíjas is lett. Egyikük a pikáns Nepáli Timur borsos couverture-rel bevont szicíliai mandula, amelynek tehát - amellett, hogy aranyérmesként végzett–összetevői, a szicíliai, roppanósTuono mandulaszemek, a bársonyos mandula couverture és a Nepálból származó, friss, grapefruitos ízjegyeket hordozó, bizsergető Timur bors külön-külön is meghódították a zsűritagok szívét.

A másik duplán díjazott arany győztes az étcsokoládéval és yuzucouverture-rel bevont szicília mandula, amelynek ínyenc étcsokoládéja egyenesen Madagaszkárról származik. Ezt a csokoládékölteményt - többek között - az egzotikus citrusféle, a yuzu kirobbanó frissessége és leheletnyi parfümössége teszi emlékezetessé.

Az exkluzív drazséválogatás harmadik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passionfruit-couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró,mennyei ízvilágával ezüstérmesként végzett a regionális döntőben.

Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa tehát idén is rászolgált a tavaly Monica Meschinitől, az International ChocolateAwards főszervezőjétől kapott, „Drazsémágus” titulusra – a chocoMe továbbra is elkötelezetten hisz benne, hogy a mámorító csokoládé csábítások megbízhatóan édesítik meg napjainkat, akár egy rendhagyó időszakban is.

(forrás: Store Insider)
Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből