Nyomtatás

Rózsaszínben csábít az új kedvenc jégkrémed

2020-07-13 1306

Magyarországon 2020-ban elsőként és kizárólag a magnum forgalmaz ruby csokoládés jégkrémet. 80 évvel a fehér csokoládé megszületése után, 2017-ben, a svájci Barry Callebaut cég, a világ jelenleg legnagyobb kakaófeldolgozó vállalata, megalkotta a RUBY csokoládét.

 A Ruby csokoládét az egyedülálló Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre.  Bár magát a Ruby kakaóbabot már 13 éve felfedezték, mégis hosszú ideig tartott, míg megszületett belőle a csokoládé. Egy innovatív folyamatnak köszönhetően sikerült előhívni a kakaóbab különleges tulajdonságait, így megalkották a rubinvörös csokoládét, mely színét a benne lévő természetesen rózsaszínű kakaópornak köszönheti.

Nem tartalmaz sem hozzáadott gyümölcsöket, sem egyéb hozzáadott színezékeket.

A jégkrémet kívülről roppanós, természetesen rózsaszínű Ruby mártócsokoládé borítja,belül pedig ínycsiklandó, fehér csokoládés jégkrém rejlik málnaöntettel. Az idei nyár egyértelmű trendje a Ruby, melyet most te is megalkothatsz a még exkluzívabb helyszínre költözött Magnum Pleasure Store-ban Budapesten, a Duna-korzó Marriott Hotel-nél.

A Magnum Pleasure Store Budapest megnyitásával a világ egyik legismertebb és legkedveltebb hűsítő desszertje izgalmas új csavart kapott: a roppanós csokoládéval és a lágy jégkrémmel fémjelzett finomságot exkluzív környezetben immár saját ízlésünk szerint, magunk állíthatjuk össze, válogatva a legkülönbözőbb szóratok és öntetek, illetve csokoládébevonatok közül.

A teljes cikk: Rózsaszínben csábít az új kedvenc jégkrémed

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből