Nyomtatás

Köszönöm, Anya! Anyák napi ajándék, amit anyukádnak szállítanak ki

2020-04-29 1753

Május első vasárnapján hivatalosan is az anyáké a főszerep. S bár ez az alkalom más lesz, mint az eddigiek, egy kis aprósággal azért kifejezheted, mennyire szereted édesanyádat. Lepd meg egy különleges csokoládéval! A szeretet rendkívül fontos ezekben az időkben, a gondoskodás élménye pedig téged is feltölt majd!

Az öröm forrása – Prémium csokoládé a chocoMe-től

A szeretet idén Anyák napján sem ismer távolságot – a chocoMe jóvoltából bársonyos csokoládékülönlegességekkel ajándékozhatod meg anyukádat, és még több szeretettel töltheted meg számára ezt a különleges májusi napot. Legyen az ország bármely pontján, a chocoMe gondoskodik róla, hogy eljusson hozzá a valóra vált csokoládéálom, az érzelmek legfinomabb kifejezői. A chocoMe díjnyertes csoki kínálatában olyan kuriózumok is megtalálhatók, mint a málnatöltelékes vagy fekete szezámmagos, karamellel és passion fruittal töltött csokoládélapok!

Hogy csomagod biztosan megérkezzen, a rendelési határidő: április 29. 14:00.
Itt tudsz rendelni.

(Forrás: www.eskuvoclassic.hu)

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből