Nyomtatás

Ebben a szlovén faluban a csoki-mennyországban érezhetjük magunkat

2020-04-06 1589

Szlovénia 2020-tól egy új csokoládé témájú üdülőfaluval, pontosabban egy glampinggel várja a kikapcsolódni vágyókat. A Chocolate Village by the River (Csokoládéfalu a folyóparton) helyszínre akkor találtunk rá, mikor új, felfedezésre váró helyszíneket kerestünk. 

A csokoládéfalu honlapjáról kiderült, hogy a 2019. novemberben nyitott helyszín Maribor városához van közel, így Budapestről kicsivel több mint 4 óra alatt már ott is lehetünk a közvetlen buszjáratokkal, vagy autóval. A falu ötletgazdái pedig a szlovéniai cukrászsüteménycég, a Teta Frida tulajdonosai.

Így aztán nem csoda, hogy a helyszínen minden a finom édességek és főleg a csokoládé körül forog. Megérkezéskor például welcome drink helyett welcome csokival fogadják a vendégeket, és a szobába is finomságok vannak bekészítve. A luxus házacskák és sátrak mind csokoládébarna árnyalatúak, családiasak és hívogatók. A legutóbbi információk szerint egy éjszaka 187 eurótól indul, ami azt jelenti, hogy egy standard 4 személyes házikó 46 eurótól már kivehető per fő.

Az árban pedig benne vannak a különleges csokoládés kiegészítők, a csokikészítő workshop, a csokigyár látogatás, a szauna használata, ahol csokoládéfürdőt is vehetünk, illetve a csokis masszázskezelések is.

A teljes cikk: Ebben a szlovén faluban a csoki-mennyországban érezhetjük magunkat

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből