Nyomtatás

Ünnepi csokoládék a téli napokra

2019-11-21 1175

A chocoMe idén is igyekszik édessé varázsolni a karácsonyt. AchocoMe limitált kiadású, vegyes szaloncukor válogatással készül, amelyben a  csokoládébevonat olyan ízekkel párosul, mint a fanyar feketeribizli püré, a mandula és mogyoró praliné, sőt, egy másik ízváltozatban roppanós szárított palacsintatésztával egészül ki. Ízpárt rejt a Mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé is – az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.

 Elmaradhatatlan táblás különkiadások sem hiányozhatnak a chocoMe-kínálatból: a karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával kelti életre az ünnep jellegzetes, emlékeket idéző ízeit.

A 41% tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas-cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával és szintén karácsonyfa-díszítéssel tökéletes ajándék, csak úgy, mint fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával, amely a fehércsokoládé rajongók számára is megkoronázza az ünnepet.

A Csípős forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, chilivel pezsdítő és krémes különlegesség, akárcsak a múltidéző, étcsokoládéval, fahéjjal, szerecsendióval, szegfűszeggel készülő Fűszeres változat. A Sós-karamellás  tejcsokoládéval, Maldon-sóval, Tahiti szigetéről származó vaníliaporral készül.

A chocoMe karácsonyi kollekcióját itt tekinthetik meg.

Forrás: magyakonyhaonline.hu

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből