Nyomtatás

Csokoládéval ünnepelni Indiát

2019-08-29 1043

Négyféle csokit olvasztott össze egy táblába a Cadbury Unity édességgyár, és ezzel nem csak azokra gondolnak, akik Gombóc Artúr nyomdokain járva, minden csokoládét imádnak. A legsötétebbtől a fehérig, négyféle csokoládéból készült az a Cadbury tábla, amit a cég India függetlenségének 73. évfordulójára dobott piacra. 

A különleges édességgel pedig nem csak a különböző csokipreferenciájú vásárlóknak szeretnének megfelelni. A csokival az emberi sokszínűségre hívják fel a figyelmet és arra, hogy mindegy, milyen bőrszínű, kasztból jövő, vallású vagy anyanyelvű valaki, mind együtt élünk a Földön.

A legsötétebbtől a fehérig, négyféle csokoládéból készült az a Cadbury tábla, amit a cég India függetlenségének 73. évfordulójára dobott piacra. A különleges édességgel pedig nem csak a különböző csokipreferenciájú vásárlóknak szeretnének megfelelni. A csokival az emberi sokszínűségre hívják fel a figyelmet és arra, hogy mindegy, milyen bőrszínű, kasztból jövő, vallású vagy anyanyelvű valaki, mind együtt élünk a Földön.

Az Ogilvy által készített kampány kifejezetten India sokszínűségét ünnepli, aminek csak egy része maga a csoki és a hozzá tartozó kisfilm. Ezen kívül printben is megjelentek hirdetések, amiken a headline az adott régióétól eltérő nyelven volt olvasható, magyarázatként pedig ez szerepelt mellette: „A fenti szöveg nem nyomtatási hiba. Kannada/Telugu/Maráthi nyelven van, és azt jelenti: édes dolgok történnek, ha egyesülünk.”

(Forrás: turizmusonline.hu)

 
Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből