Nyomtatás

Már lehet jelentkezni csokikóstolónak

2019-03-14 732

A Mondelēz International négy darab profi csokikóstolót keres és valószínűleg nagy lesz majd a harc ezekért a pozíciókért, hiszen sok csokiszerelmes álma lehet egy ilyen munkalehetőség. Mondelēz Internationalhez több népszerű márka is tartozik, köztük a Milka, az Oreo, a Green & Blacks és a Cadbury.

A cég most bővíteni kívánja csokikóstoló csapatát négy új taggal, akik majd a tizenegy meglévővel közösen fogják elemezni a legújabb ízeket és a termékek minőségét. Az álláshirdetés szerint egy fontos munkakörről van szó, mivel nagyon sok múlik ezeken az embereken. A Mondelēz szerint a csoport globális sikerének a kulcsai a profi kóstolók, akik részmunkaidőben fognak dolgozni a vállalatnál.

Ami még örömteli hír lehet, hogy a jelentkezőknek nem kell csokikóstoló múlttal rendelkezniük ahhoz, hogy felvegyék őket. A Mondelēz minden felvett alkalmazottnak biztosítja majd a szükséges képzést.

Akik felvételt nyernek, azok a Mondelēz International wokinghami gyárában kezdhetik meg a munkát és óránként 10,75 fontot keresnek majd.

(Forrás: www.origo.hu)

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből