Nyomtatás

Csokoládé Iskola tanfolyam ajándékba

2019-03-07 1177

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével! Online Ajándékkártyánkat kétféle változatban vásárolhatja meg. 

1. Az ajándékozott maga választhat kurzust és időpontot
2. Ön előre kiválaszthatja a kurzust és az időpontot

A megrendelést követően mindkét esetben azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat.

Személyesen megvásárolható Ajándékkártya

Amennyiben Ajándékkártyánkat személyesen szeretné megvásárolni, ezt megteheti a Szamos Gourmet Házban 1052. Budapest Váci utca 1. (Bejártat a Deák Ferenc utca felől). Az Ajándékkártyán található egyedi kód segítségével az ajándékozott a vásárlástól számított 6 hónapon keresztül szabadon regisztrálhat a Csokoládé Iskola bármely alap szintű kurzusára. A személyesen megvásárolható Ajándékkártyát egy elegáns dobozkába csomagoljuk, hogy Önnek már csak át kelljen adnia. Nyitvatartartás: minden nap (hétvégén is) 8.30-tól 21.00-ig.

Online vásárlás >>

Csokoládé iskola tanfolyamai >>

(Csokoládé Világ)

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből