2019. augusztus 25., vasárnap - Lajos

Csokoládé, pezsgő és főzőverseny is lesz a tavaszi Etyeki Pikniken

etyekipiknikAz immár hagyománnyá vált tavaszi Etyeki Pikniket 2019. április 6-án és 7-én rendezik meg Etyeken, az Újhegyi- dűlő mentén húzódó Gasztrosétányon, ami a Piknik Ligettől, a Buzál-Mórocza Pincéig tart. A rendezvényen lesz bor- és pezsgőkóstolás; a kiállítók, pincék és vendéglátóhelyek pedig sonka...

...sajt és édességek, illetve párlatok, kézműves sörök és szörpök gazdag kínálat hozzák el a látogatóknak. A finomságok mellett huszonkilenc etyeki helyszín vár ránk mindenféle érdekes programmal – olvasható a rendezvény főoldalán. A Gingalló Csokoládéműhelyben például a csokoládékészítést lehet elsajátítani, a Piknik Liget népi játszóterén állatsimogató lesz, a Desszert Pince teraszán szombaton koncertet ad az Ethno Sanzon, a Gombai Pezsgőpincében tradicionális eljárással készült pezsgőket lehet kóstolni, a Rezeda Teraszon pedig plasztika kiállítás lesz. A szőlőben Dóra Emese, Plank Antal és Kecső Kristóf alkotásait tekinthetjük meg.

A Rókusfalvy Birtokon főzőverseny, filmvetítés, de szőlőtúra is lesz vezetett borkóstolóval, majd kávépörkölés és kávébemutató. Sőt még kutyaovit is találnak a helyszínen. Szombat este fellép a Brass on the Road, majd a Pure Mr G DJ ad koncertet, vasárnap Róka Szabolcs gyermekkoncert és a Babcsán Projekt szórakoztatja a közönséget.
 
(Forrás: www.travelo.hu)