2019. május 26., vasárnap - Fülöp

Idén is gyűjtik a csokikat a nehéz sorsú gyerekeknek

chocolate adniA Bihari Állami Gondozottak Egyesülete, a Debreceni Karitatív Testület és a Debreceni Kőr Dáma Egyesület, valamint Partnereik közös szervezésében 2018. november 5-től újra kezdetét vette a Csokigyűjtő Akció. A szervező szeretnék, ha a programba idén is bekapcsolódna számos köznevelési intézmény, közintézmény, civil szervezet, hatósági szerv, médiapartner és cég.  Eddig mintegy negyven cég és hatvan iskola csatlakozott.

A tavalyi sikeres akció keretében sikerült 1500 nehéz sorsú gyermek ünnepét szebbé, édesebbé tenni – idén is ez a kitűzött cél. Központban a Fórum.

A 2017. évhez hasonlóan ez évben is több gyűjtőpontot építenek ki egy nagy és egységes hálózat formájában. Az akció záró rendezvényét a LOVARDA Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpontban (2018. december 18-én 17.00 órától) rendezik meg, ahova közel 1500 nehéz sorsú gyermeket hívnak majd meg.

Az átadó ünnepségen részt vesznek Debrecen város vezetői, cégek, iskolák képviselői. A rendezvényen az édességek átadása mellett a gyermekek találkozhatnak majd újra a Mikulással is, valamint zenés gyermekműsorral és sztárvendégekkel is meglepjük őket. A szervezők kitűzött célja, hogy idén is egy nagy közösségi összefogás keretében varázsoljanak mosolyt a nehéz sorsú gyermekek arcára.

Tovább a teljes cikkhez:Idén is gyűjtik a csokikat a nehéz sorsú gyerekeknek