Nyomtatás

Győri Csokoládé és Édesség Fesztivál, 2020. március 7-8.

2020-01-31 2807

Győrben hamarosan az édességeké lesz a főszerep, hiszen megrendezésre kerül a gasztronómiai programsorozat jeles eseménye. A rendezvényre minden édesség és csokoládé rajongót sok szeretettel várnak. Finomabbnál finomabb csemegéket kóstolhatnak az édesszájú vendégek.

A finomságok mellett több más programmal is készülnek a szervezők, melynek helyszíne a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ lesz. A sokszínű eseményen több ismert előadó és zenészek lépnek fel, ezzel is egy fergeteges hangulatot teremtve a kikapcsolódni vágyók számára. Számtalan meglepetésre számíthat, aki ellátogat az eseményre.

A gyerekeknek ingyenes játszóházak és foglalkozások teszik még hangulatosabbá a rendezvényt. Kedvezményes jegyárak minden korosztály számára elérhetőek. Egész napos programok és sok más hangulatos produkciók is várják a látogatókat, valamint a csokoládé és más édességek rajongóit.

További információk: facebook.com

Csokoládé Világ

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből