Nyomtatás

Szamos Csokoládé Iskola - Oreo készítés, 2019. október 8.

2019-10-03 1486

Az Oreo sikersztorija 1912-ben indult New Yorkból. A különleges keksz rövid időn belül az amerikaiak egyik kedvenc édessége lett, majd nem sokkal ezután meghódította a világot. Legújabb óránkon egy könnyű finomság készül, ahol a töltelék krémet az ízletes keksszel és mascarponéval bolondítjuk meg.  Megtanuljuk a fehércsokoládé temperálását, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé.

Ezután nincs más dolgunk mint maszkírozni a desszerteket és gyönyörködni a végeredményben, valamint elkápráztatni családunkat és barátainkat a megszerzett tudással. 

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás.A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet. Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait. Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.

További infromáció és jelentkezés:  https://www.csokoladeiskola.hu

(Csokoládé Világ)

Csokoládé Világ

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből